torsdag 28 november 2013

Intervju och eftertanke

I dag var det dags för julintervju - mycket roligt och sååå trevligt att jag förmodligen hade kunnat spendera hela eftermiddagen med att prata om jul och mitt eget julande. Supertrevliga människor och det lämnade helt klart lite mersmak och väckte tankar om att få göra något mer av julandet än att "bara" blogga om det. Vi får se vad händer och sker framöver. Jag har många tankar på det där som kanske faktiskt kan sättas i verket. 

Efteråt tänkte jag igenom intervjun, frågorna och mina svar. Det är svårare än man tror att svara på frågor som man tänker ska komma lite naturligt för en trots allt. Men det är bra också! För ofta gör vi människor så mycket saker och tänker och tycker så mycket per automatik utan att riktigt reflektera över det. Nu fick jag i alla fall tänka till lite och det var både bra och nyttigt. När intervjun var slut så var även jag slut. Tre hektiska veckor lider mot sitt slut och jag fick plötsligt ett litet ryck och kokade både knäck och fudge... weiii me!
Lika mycket grädde, socker och sirap = koka tills det håller "kulprovet".
Enklare än så blir det inte! (knappast godare heller...)


//Jessica

2 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det kan vara svår med intervjuer ibland. Men känns det bra med den som intervjuar tror jag ofta det blir bra.

  SvaraRadera
 2. Tack för att vi fick komma i går! Vi var stormförtjusta :D

  Ha en fin dag och lycka till på jobbet!

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera