måndag 30 september 2013

Julen 2013

Förra året firade vi jul hemma jag, sambon, min mamma och min morbror. Det blev en supermysig och bra julhelg och i år kör vi favorit i repris, fast med lite fler gäster. Alla kommer inte kunna sova här, men vi hoppas de vill komma i alla fall och slagga på vandrarhem eller hotell. Tanken är att de hänger här förutom när de ska sova och jag hoppas det kan funka för alla.
Som vanligt blir det julbordsknytis och man tar med det man vill ha på bordet som vi inte håller med. T.ex. så blir det ju inget kött från vårt håll så det får man ta med om man vill ha det...och det vill man tydligen ;)
Det blir obligatorisk uppesittarkväll, julklappslek, wiispelande och allt annat mys som hör julen till. Och med tanke på det så är det julpysseldags för att göra inbjudningskort - säsongen är på G nu...härligt!!!!

Julen 2012
Hur firar ni jul i år?
/Jessica

5 kommentarer:

 1. Vänta med spänning på årets inbjudan.

  SvaraRadera
 2. Vi kommer att fira som vanligt med mina förälrar, syskon och morföräldrar

  SvaraRadera
 3. I år ska jag fira nere i Skåne i pappas familj med massa småsyskon :) Helst en extra stor gran i jul också, ska tjata på far min!

  SvaraRadera
 4. Låter mysigt...

  För mig blir det med familjen, alltså mamma, pappa, brosan, syrran, svåger,syskonbarnen och lilla farmor hemma hos föräldrarna.

  SvaraRadera
 5. Låter som en riktigt härlig jul! I år blir vi nog hemma, precis som alltid vilket inte är fy skam! Skulle gissa att vi blir syskonen och respektive och kanske någon annan enstaka släkting. Tycker det vore kul om vi någon gång skulle fira jul borta för variations skull, men det blir ju lätt så att mamma som nu också är farmor vill fixa och dona och bjuda hem allihopa för traditions skull :)

  SvaraRadera