tisdag 15 september 2015

Jultidningar

Jag börjar känna sug efter jultidningar.
Jag som alltid köper så många kommer nog inte ha råd med det i år - eller jag kommer kanske inte ha tid att läsa dem snarare när det är en liten som pockar på uppmärksamheten mest hela tiden. Men käsnlan när man sjunker ner i soffan med en tidning, en kopp kaffe och lite julmusik...då vet man att det närmar sig.

Hittade en jultidningslista (en påbörjad) hos Svensk Jul och tänkte att det är kul om någon har fler jultidningsdatum på lager så vi kan göra en stor lista och hålla utkik och tipsa varann om de bästa =)

Här kommer listan jag med flit, men högst välvilligt snott från Svensk Jul:

 1. Allers julmagasin: 6 oktober
 2. 101 nya idéer: 15 oktober
 3. Stora juljournalen 2015: 18 oktober
 4. Matmagasinet: 18 oktober
 5. Amelia jul: 19 oktober
 6. Lantlivs julspecial: 27 oktober

Jag ser alltid fram emot Amelia Jul, Allers, Stora Juljournalen och sen tror jag det är Sköna Hem och Lantliv (blandar alltid ihop de där "inredningsmagasinen" och minns aldrig vilket/vilka jag gillade). Vilka ser ni fram emot i år?

//Jessica

5 kommentarer:

 1. Känslan när man äntligen kan köpa Allers Julmagasin är inte dum:)) Annars ser jag fram emot alla jultidningar som jag har råd att köpa:)) Faktum är att jag också är ganska förtjust i Härligt Hemma och Leva&Bos julnummer så de köper jag alltid:)

  SvaraRadera
 2. Aldrig har jag haft så många olästa jultidningar som julen för två år sedan när minstingen var nyfödd (han föddes 6nov) men förra året när jag var föräldraledig hann jag läsa fler än någonsin! Passade på att läsa jultidningar el se en julfilm varje dag när lilleman som middag hela nov o dec :)

  SvaraRadera
 3. Oh, vilken bra lista! Tack för att du snott och tack till Svensk Jul för ursprunget.. Själv längtar jag nog mest efter Allers Julmagasin (tidigast) och såklart min favorit; Better Homes & Gardens Christmas Ideas!

  SvaraRadera
 4. Amelia hör till jultraditionen, en vuxen jultidning.

  SvaraRadera
 5. Jul och hösttidningar är mina absoluta favoriter och egentligen är de också de enda som är "vettiga" att spara år ut och år in. Ska bli så skönt att få handla på sig lite :)

  SvaraRadera