torsdag 17 september 2015

Tomtar på loftet ... och på posten.

I går kom det reklam från Fyrlövern och i kuvertet låg den här lilla tomten. Det var reklam för deras nya servis; Åsas Tomtejul.
Söt servis, men inget för mig som har lite svårt för allt det vita och gråa.
 
Tomten får dock hänga med och åka upp någonstans till jul =)

Har ni julservis eller inte?

Jag har ingen men skulle gärna ha en tror jag. Jag har julglas (öl-och nubbeglas) i frostat vitt med stjärnor på. De köpte jag på Åhlens för säkert 15 år sen eller nått, och jag gillar dem jättemycket. Men jag har inga tallrikar som matchar.

För några veckor sedan kom ett presskit från Fyrklövern med deras nya Disneytalrikar och glas. Jättefina, men en hel servis tycker jag blir lite mycket - det blir liksom så mycket så det blir lite fult till slut tycker jag. Nu måste en ju inte köpa allt, och tallrikar skulle jag nog välja samma motiv på tror jag, men ändå. Vill nog ha något neutralare tror jag. Fast jag kan liksom inte ändå låta bli att älska Disneyservisen - jätteambivalent, jag vet!
Glasen skulle jag gärna ha, de var superfina. Talrikarna får Lalo använda till jul  - det var Bilar och Frost på - får se om de står kvar på bordet bara.... ;)//Jessica

1 kommentar:

  1. Jag har ingen julservis än, men jag skulle gärna ha! Dock inte en grå och vit just, det känns lite trist.

    Och jag håller med, det är inte lätt att få till julbloggandet med en bebis omkring sig. Men visst är det mycket mysigare ändå. :) Nu sover jonah så man får passa på!

    SvaraRadera