Det handlar inte om smaken, kött har jag alltid gillat, det handlar helt enkelt om djurhållning (numer även miljö) och till viss del även äckel över att hålla på med och äta döda djur.
Men jag kan sakna smaken avkött och då bland annat av julskinka och senap(eller sylta och inkråmet på kroppkakor...). Det var gott, men tanken att sätta tänderna i en muskel från något som en gång levt är så motbjudande så jag ändå väljer bort det
Men igår hittade jag ett alternativ; Pärsons Vegoskivor,
/Jessica
Nu äter jag ju allt men mycket vegetariskt i perioder (fast det går hem sådär hos resten av hushållet ). Emellertid gjorde jag några biffar av kidneybönor och keso som jag kryddade med kryddpeppar och wow vilken husmansfeeling det blev! Det är ju kryddpepparen som är dominant i kroppkakor så jag tänker att man borde kunna trolla lite med det när du får längt men inte vill ha fransar? 😀
SvaraRaderaDen ska jag leta efter, jag gillade inte heller Astrid och apornas.
SvaraRadera