fredag 4 november 2016

Vi öppnade ett paket ...... som kom från en man som sålde mig en sak på Tradera... Jag har ju alltså skaffat ett konto på Tradera igen - helt livsfarligt!
I bland är det även precis det som behövs för att hitta de saker en älskar mest - som retrosaker, i mitt fall.
Jag har i hela mitt liv haft en svag punkt för allt det där gamla - och då speciellt 60- och 70-talssaker och när mina morföräldrar gått bort fick jag en liten ljusstake efter dem - skulle tippa 60-tal, kanske 50.  Den har vi haft framme de senaste åren och jag älskar den:


Tänk då min lycka när jag på Tradera hittade en exakt likadan, fast större och elektrisk. Och i dag kom den - skönheten för 99 riksdaler.
Den kommer få pryda retrohallen i jul och jag är glad och nöjd.


Det var lite svårt att ta bra bilder på ljusen - men den är fin och skänker juligt sken och kommer få stanna i det Amorskenska hemmet ett bra tag framöver. 

Vilken är er svagaste inredningspunkt?
(måste inte vara julig)

/Jessica


3 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att fynda på tradera! Där går det ju hitta lite mer "unika" saker, och dessutom är det ju mer miljövänligt än att köpa nytt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Allt det där tänker jag rätt mycket på, men visst - jag borde köra lite mer fullt ut på det. Jag är ju även rätt svag för julsaker överlag och varje år blir det ju något nytt ...

   Radera
 2. Min bästa julsak är ljusbågen som min pappa dvs. din morfar har gjort som jag haft i vardagsrumsfönstret varje år. /Mamma

  SvaraRadera