fredag 11 november 2016

Kärlek i bloggosfären

I tider som dessa så behöver världen och vi människor all kärlek vi kan få. Och har en då en plattform som t.ex. en julblogg så kan, och bör, en passa på att använda den för att sprida lite kärlek och värme till sina medmänniskor - i det här fallet andra julbloggare!

Jag fick en rejäl "Julpuss" (*barradisshhh*) av julbloggen Julpussar och kommer precis som den bloggen skicka vidare lite julbloggskärlek ut i cyberrymden.
Here it goes:

MIN VITA JUL
Bild lånad från Min vita jul
Madeleine skriver så fint och bra och sen hennes bilder och fingertoppskänsla för inredning och bildstyling...älskar´t! Det är ren jul här och jag blir alltid inspirerad och känner stämning av hennes fina bilder.


Jul i Tomteverkstan
Bild lånad från Jul i Tomteverkstan
Emelies kakor, praliner, granar i korg, pyntet, dukningarna...allt är så fint och hon är så duktig. Jag älskar den här bloggen. Bara att öppna och låta sig inspireras!
Jag gillar "äktheten" , eller vad jag ska kalla det. Det är opretentiöst och bara vardagligt jullyx. - helt fantastiskt.

 Arildsdottir
Bild lånad från Arildsdottir

Johanna känns som en vän även fast vi aldrig träffats. Förra året var vi nära, men jag var sjuk och fick tyvärr ställa in.
Jag älskar familjemyset i hennes blogg, smakproven hon gjort, pysslet, hur de har ett JULTEMA varje jul (alltså bästa idén evvah!!!) och sen så har jag faktiskt följt henne så länge så jag vill liksom hänga med - för det känns som en del i vardagen numer, vilket bara är positivt (även om det lät skumt...). Bloggen är juligt down to earth - vilket jag gillar eftersom jag själv ofta är uppe i det blå!

Swe-Aussie X-mas

Bild lånad från Swe-Aussie X-mas

Bloggen från Australien med svensk bloggerska. Fin, rolig och stämningsfull blogg. Det är så roligt att se bilder från Australiens julutbud och deras fina hem kring jul.
Trevlig vardagsjul - in och kika!


Sen finns det ju hur många som helst till som jag älskar och läser. Men i dag blev det dessa - skänk lite kärlek ni också till andra julbloggare.

/Jessica

6 kommentarer:

 1. Ja visst behöver vi sprida lite extra kärlek och ljus i dessa tider! Usch!
  och vad fint du skriver! ja jag tycker också vi känns som vänner fast vi aldrig träffats. men nångång ska vi väl lyckas göra det också :P

  SvaraRadera
 2. Åhh, härligt, älskar när vi är snälla mot varandra i bloggosfären, fast jag tror att vi julbloggare är lite kända för det, det är kärlek och gemenskap och inte (vad jag har sett eller märkt) några stridigheter osv.

  & nu fick jag ju tips om en blogg jag helt missat, Min vita jul verkar helt i min smak, tack för det tipset!

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 3. Åh, så många fina bloggar! Blir sugen på att sätta igång igen men känner inte riktigt att jag hinner med att fota och redigera och få det som jag vill. 🤔 Men jag följer er glatt!

  SvaraRadera
 4. Skickar tillbaka en massa julkärlek från värmen i Australien ♥ ...
  Tack för fina ord - de värmde ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för den härliga julbloggskärleken du sprider! Så fantastiskt att läsa att man är en av någon annans favoriter. Jag blir så glad! Och tacksam! Och lite rörd. Skickar en stor julpuss tillbaka och du är såklart en stor favorit hos mig också :) Och tack för ditt mail! Jag har precis svarat :) Puss på dig!

  SvaraRadera