lördag 19 november 2011

Ljusslingan som kom av sig...

Förra helgen satte jag upp ljusslingan på balkongen. Det kan ju vara fint tycker många.

Själv tycker jag att det är finare om man kan tända den någon gång ... men utan adapter blir det svårt för det är ingen av oss som har en aning om vart den är.
Så nu sitter det där, ljusslingan.... och säger varken bu eller bä!
Det är nu man önskar att man var mer metodisk när man packade ner julsakerna förra året....

//J

8 kommentarer:

 1. Haha klassiker! När man väl har lyckats trassla ur hela slingan så är det något annat som inte funkar :)
  Hoppas ni hittar adaptern till slut i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. :) Känner också igen mig...

  SvaraRadera
 3. Typiskt! Jag har en fyraårings tålamod så jag borde nog egentligen inte befatta mig med ljusslingor alls. Appropå det där med att trassla ut dem och så. Vi har ingen slinga på balkongen för det är så meckigt med sladden när man inget urtag har där men har funderat på om det skulle fungera med en batteridriven.

  SvaraRadera
 4. Sv: Jag ber att snön kommer ner till dig 0)

  SvaraRadera
 5. Nej Attans! Så snopet! Jag hade hoppats på att få pynta den balkong som skulle byggas under hösten. Nu säger byggschemat att balkongen är klar vecka 7. Ja, det är inte höst enligt min kalender... Nu får vi "glädjas" åt den byggplast som hänger för fönstret :( Men det är blå plast så det ger ju ett magsikt sken... ;)

  SvaraRadera
 6. Sv: Jag håller med att det kan vara bra när pengarna dröjer som i ditt fall. Tänkte mer på dom som köper julklappar med både 1 och 2 års avbetalning vilket känns dumt.

  SvaraRadera
 7. Haha haha Jag brukar stoppa ner hela slingan o adaptern i samma plastpåse då vet jag var den är till nästa år den ska upp.

  SvaraRadera