fredag 28 november 2014

Superrea och årets bästa skiva

Det har väl inte undgått någon att det är s.k. Black Friday i dag, vilket innebär superrea i, om inte de flesta, så i många affärer både på nätet och ute i gallerior.
Jag vet inte vad jag tycker egentligen då konsumtionshetsen om möjligt ökar och det faktum att jag inte tycker att vi måste ta efter Amerika på varenda punkt, men å andra sidan är det inte fy skam att få köpa sina julklappar lite billigare och på det sättet få pengar över till annat.
Ja, alla gör som de vill, men har man inte handlat en del av sina klappar är ju i dag en ypperlig dag att klicka hem dem från nätet tänker jag, speciellt sådana saker som kanske är lite dyrare som tv-spel t.ex.

Om man är ute i svängen i helgen vill jag tipsa om den här skivan:
Julens långsammaste skiva - som säljs på Åhléns och där pengarna går till Stadsmissionen som arbetar för att göra livet bättre för människor som lever i hemlöshet och utsatthet. 99 kr kostar den och är en perfekt klapp till den som har allt, eller till sig själv!

Bild från Åhlens.se
Hur ser det ut hos er - är ni klara med klappinköpen eller har ni alla kvar?
Själv är jag en 7 klappar bort, sen är det klart. Känns skönt!

//Jessica

4 kommentarer:

 1. Jag var väl inte överdrivet imponerad av skivan. 6 låtar var lite väl lite också. För massa år sedan var frälsningsarmens skivor med kända artister dubbelskivor.
  Lyssnade på spotify häromdagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite väl få låtar på skivan, det håller jag med om. Men går det till de hemlösa kan jag köpa den ändå.

   Radera
 2. Håller med dig om köphetsen jag tycker egentligen inte om att man ska handla så mycket men det är som du säger perfekt dag att köpa julklappar på om man inte är färdig. Själv har jag beställt lite saker som jag ändå måste ha. Eller ja en ljusstake till sovrummet är väl inte nödvändigt men den jag har fungerar lite till och från. Så länge man inte impulsköper saker bara för att utan det blir mer behövliga saker man funderat på är det helt ok tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig! Det är väl slentriankonsumtionen som är den värsta

   Radera