torsdag 10 oktober 2013

Allers Julmagasin 2013I tisdags skyndade jag till presstopp på fikarasten och köpte Allers Julmagasin. Längtade hem hela dagen för att få sjunka ner i soffan och läsa och drömma juldrömmar ... men de uteblev.
Jag vet inte om det är så att jag inte riktigt är där i känslan riktigt än, men jag fann den inte så bra som den brukar vara. Vanligtvis är jag relativt nöjd med den här tidningen, men i år kändes den lite platt.

Den lämnade mig inte besviken, utan mer med en känsla av att den bara passerade. Inget stack ut som fångade mitt intresse, vilket annars pysslet brukar göra. Visst, jag gillade duktipset med notblad, det var fint och som så ofta så är det ganska mysiga bilder som känns juliga. Men sen var det inget mer. Synd! Det jag tycker är bra med Allers Julmagasin är att det inte är så dyrt, så det är jag nöjd med ;)

Har ni andra köpt/läst den? Vad tycker ni?


4 kommentarer:

 1. Jag köpte den oxå i tisdags. Tycker som du. Trist för den brukar vara en av de bättre.

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig köpt en jultidning, är för snål då det mesta finns på nätet redan. Men det är visst ngt speciellt att mysa ner sig i soffan med en tidning och te! Jag ska minsann ta och premiära med en jultidning i år! Men kanske inte denna då, haha

  SvaraRadera
 3. Känner precis likadant! Den var inte dålig men som du säger den liksom passerade. Har väldigt svårt att känna någon jullängtan alls i år, kanske därför tidningen inte gjorde något djupare intryck.

  SvaraRadera
 4. Jag gillade den, tycker att det var fina bilder att titta på fast jag kan hålla med om att pysslet kanske inte var det bästa

  SvaraRadera