lördag 19 oktober 2013

Ljusfat-aĺa "Stompestake"

Ni som följt mig på Instagram och facebook vet att jag spenderade mina näst sista pengar på Panduro i veckan inför lite julpyssel. 
Då såg det ut såhär: 

Ljuskoppar i olika storlekar och urjuliga minigranar

Jag hade även varit på myrorna och köpt ett uppläggningsfat för 45 kr.


Porslinslim hade jag hemma och sen var det bara att köra; jag limmade på ljushållare i olika storlekar på fatet, lät torka och VOILÀ ...


 ... så hade jag ett ljusfat aĺa en "stompestake" med plats för både stora ljus, stumpar som blivit kvar och julgransljus.

Ni får försöka tänka att alla ljusen är vita för det är finare,
men jag hittade inte mina vita julgransljus...förrens i dag såklart!
 Det lyser upp jättefint och stämningsfullt så nu får vi se om det blir en julklapp eller får en plats på årets julbord här hemma ...

/Jessica


3 kommentarer:

 1. Kul idé, den blev ju riktigt tjusig!

  SvaraRadera
 2. fin fint blev det!! Hoppas inte personen som kanske får det i julklapp ser detta inlägg då.. ;)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Smart idé! Kanske skulle göra något liknande med något av mina miljoner gamla fat som bara skräpar i skåpet.

  Ja jag fattar inte vad det är för fel på min blogg, kommer aldrig upp på julbloggar.se så har tappat massor med läsare. Känns inge kul att hålla på längre när ingen läser. Funderar faktiskt på att knyta ihop säcken och tacka för mig. Jättetråkigt men det är inte lika kul längre. Känns som jag har skrivit om allt efter 7 säsonger och känner inte alls den där jullängtan längre, har nog för mycket annat runt omkring som är viktigare just nu. Kanske har jag blivit för gammal och helt enkelt lever i nuet på ett annat sätt än tidigare. Ha en fortsatt underbar kväll sötra du!

  SvaraRadera