söndag 19 oktober 2014

Årets mest juliga och roliga kartong!

Igår var jag ju som bekant på Ica Maxi och skulle reka julsaker (läs köpa Astrid & Aporna - mat) och även om jag inte hittade några julsaker direkt, så fann mitt jultränade öga dessa på en sådär 15 meters avstånd:

Framsidan - ytterdörren!
Jag äter inte kakor, tycker liksom inte om det - förutom pepparkakor. Men de här Ballerina Pepparkakorna är snäppet bättre. Förra året var jag så besviken när jag inte fann dem i affären för de två föregående åren fanns de och de är mina absoluta favoriter. Så hade jag då läst i år på någon julblogg att de kommit igen och jag har spanat och i går fann jag dem.
Förutom att smaken på själva kakan är lite mindre pepparkaka än de förra (som såg exakt ut som ballerinakakor med chokladring i mitten) så är de helt ljuvliga!

Men bäst av allt är kanske ändå den där ultragulliga, på tid lagda kartongen som är som en saga i sig.  Jag gav ifrån mig nått slags reflexmässigt illtjut aĺa barn när jag öppnade så min sambo började skratta, för så exalterad blev jag över kartongen.
På högerkanten öppnar man det lilla huset

Vänsterkanten ...

...och så inuti!!!!
Har aldrig sett än så fin och välutformad förpackning!

Jag kommer spara mina förpackningar - ja, jag kommer köpa de här kakorna i flertalet, och använda till pyssel, presentförpackningar och i tomtelandet!

Har ni smakat - va tyckte ni i så fall?
 //Jessica

7 kommentarer:

 1. Ja oj vad söt, den måste jag också köpa oavsett hur goda kakorna är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är hur gullig som helst!!! och kakorna kan du ju bjuda på om du inte gillar dem ;)

   Radera
 2. Väldigt goda också! :-)

  /Marlene

  SvaraRadera
 3. Den där är ju värd att köpa bara för kartongen:D

  SvaraRadera
 4. Väldigt härlig o julig kartong , goda som attan var dom med

  SvaraRadera