onsdag 15 oktober 2014

Den stora Julbesvikelsen !

De senaste tre åren har jag talat mig varm inför Hemmes Journals  "Stora Juljournalen". I dag, innan frisören, hittade jag den på Pressbyrån och blev såklart himla glad.
Men den glädjen förbyttes snabbt till en enorm besvikelse. Det här brukar vara en av de bästa julpysseltidningarna tycker jag, sprängfylld med små och stora, mysiga pysselidéer i olika färger, former och svårighetsgrader. Men i år bara föll den platt.
Jag blev lite chockad faktiskt, för såhär kass har jag aldrig upplevt den och jag kan liksom inte riktigt sätta fingret på vad det är heller.

89 kr senare och jag är besviken ...
Jag har vridit och vänt, bläddrat och tänkt på vad det är som gör att jag känner mig så "lurad på en av mina bästa jultidningar" i år... och jag tror att det KAN vara det faktum att det är allt det där vita, nordiska julandet som är med. I vanliga fall är Den stora Juljournalen väldigt färgrik och "varm". Kanske satsar de på nya/fler läsare i år? Men jag blev besviken. Så till er som bara ska köpa typ en tidning i år - köp inte denna!

Det som jag faktiskt gillar i år är den matta ytan på omslaget och de alkoholfria drinkarnas inslag...annars...nada =(

Va tycker ni andra?

//Jessica


3 kommentarer:

  1. stod vid tidningsstället och bläddrade väldigt snabbt igenom för att se om det var något att köpa. Men som du säger så kändes den inte så varm och mysig som den bruka vara så valde att hoppa över i år, tråkigt nog.

    SvaraRadera
  2. Jag har beställt den av mina jultidningssäljande barn...

    SvaraRadera
  3. Jag såg den men hade inte pengar just då. Om det är mest 'vita' jular som visas så skippar jag den nog - börjar bli riktigt less på den VITA trenden i inredning...

    SvaraRadera