torsdag 23 oktober 2014

Lite ny julspaning

Marabou kommer med en ny "julchoklad".
Den känns inte så julig i smaken direkt, men förpackningen är ju julig av sig.


Jag tycker att Marabou är lite för söt egentligen. Men jag gillar att baka på deras vita choklad med vaniljsmak och en bit eller fyra får en ju alltid ner ;)

Vad tror ni om denna?

//Jessica

6 kommentarer:

 1. Den känns som sagt inte jätte julig. Fast å andra sidan köpte vi bara non stop till jul när jag var liten till pepparkakshuset. Men jag vet inte om nonstop kan tillföra så mycket smakmässigt känns lite som choklad med choklad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur - det är som chokladen med bubblor??? jag har inte förstått den. Då blir jag ju "lurad" på massa choklad ;)

   Radera
 2. ingen jul utan non stop på pepparkakshus ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag använder bara glitter och kristyr på mitt =)

   Radera
 3. Jag tror nog chokladen är god, jag brukar göra ischoklad med nonstop i och den är, i mitt tycke, god. Men jag hade önskat en lite mer julig smak, och inte bara en julig förpackning. Visserligen äter jag oftast bara nonstop på julen, men nonstop ÄR ju inte direkt en julig godis för det. :)
  SV: Haha ja, julnörderiet har ju vissa baksidor. Men någon dröm då och då får man väl ta tänker jag.

  SvaraRadera
 4. Jag associerar iofs non stop-smaken med jul pga pepparkakshus när jag var liten men sådär jättejuligt känns det ändå inte. Dessutom undrar jag vad skillnaden är på den här och non stop-chokladkakan som fanns för ett par år sedan (som jag inte ens visst var borta ur sortimentet)?

  SvaraRadera