tisdag 7 oktober 2014

Virkning och julmusik

I dag är det regn ute och jag är trött och har ont i fogarna så jag orkar inte göra så mycket mer än sitta här inne i fåtöljen och virka på bebisfilten.
25 rutor to go !
25 rutor kvar, sedan fästa trådar och sist men inte minst; virka ihop allt. I bakgrunden spelas lite lågmäld julmusik och jag har pensionärsfilt om benen... kan inte bli så mycket lugnare och skönare än så.


 Vad gör ni andra för juligt i dag?

//Jessica


2 kommentarer:

  1. vad fint det blir! Jag har precis börjat virka, det är ju fantastiskt roligt! Idag händer inte mycket, jag är trött och har ont och vädret är trist. Har varit i kyrkan en sväng, virkat lite, sovit lite och storhandlat så vi ska ha mat hemma när bebisen kommer. Nu vet jag inte vad som står på tur faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blir och så pysslig du är! Jag har aldrig riktigt haft tålamodet för virkning eller stickning, men kan ju uppskatta resultatet när andra har gjort det. ;)

    Sv: Nej laxrosa är verkligen inte juligt. Jag älskar pyntet vi köpte 2002 så mycket. Bilderna var Ellos egna pressbilder från då, så vi har girlangen (gånger två) i ett valv istället för ett fönster, men det funkar precis lika bra. :)

    SvaraRadera