lördag 20 december 2014

Dagen

Oj oj oj, den här dagen har gått i seghetens tecken. Jag är trött som jag vet inte vad och har spenderat i princip all tid i soffan med lite pyssel och tv-filmstittande.
I veckan köpte jag tv-tidningen nämligen (något jag endast gör till jul) och har i traditionsenlig anda suttit och ringat in vad som är värt att se under julhelgen.
I dag har det varit många julfilmer, men en var så sjukt sexistisk och dålig så jag kräktes lite och stängde av, som tur var kom det en ny på en annan kanal inte så mycket senare =)
Såhär ser min tidning ut för imorgon.
Jag kollar inte på allt, men ringar det som är värt att se och
sen får en sålla =)
Om några minuter (eller nu har den redan börjat...)är det dags för ännu en julfilm på kanal 11 och sen i kväll såklart sista avsnittet av "När döden kom till Pemberly". Det finns få saker jag är så svag för som julen(såklart) och härliga kostymdraman i sann Jane Austen-anda.
Så nu ska vi se hur Wickham klarar sig... mycket spännande!

För övrigt är allt inför jul klart; julklappar, julmat(förutom lite färska grönsaker och klementiner), julgodis ... ja, allt! Nu är det verkligen bara den lille i magen vi väntar på... om hen nu behagar komma innan igångsättning eller inte.

//Jessica

2 kommentarer:

 1. Jag förstår att ni väntar... Till och med jag, som inte känner dig egentligen, väntar ju på ett blogginlägg om att bebis har kommit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Va fint Johanna!!!
   Ja, alla väntar nu och ringer heeeeela tiden så nu orkar jag inte svara längre faktiskt. Nu får släkten ge sig till tåls tills VI hör av oss att den kommit. Men nu är det galet länge vi har väntat, som tur är det över snart.

   Radera