tisdag 30 oktober 2012

Tänt vare här!

  
Det här mötte mitt skådande öga när jag gick hem idag!!!

Jag tror att det sitter en liten julnörd-tant eller farbror i den lilla lägenheten (för det är ett åldersboende) som bakat saffransbullar, lyssnat på Kikki Danielssons-julskiva och ätit en  liten burk sill och tre små, kokta potatisar till lunch.. Jag fick lust att gå upp, knacka på och erbjuda mig att bli bonusbarnbarn, men det gjorde jag inte. I stället tog jag ett kort och väljer att sprida lite julglädje.

//Jessica

7 kommentarer:

 1. Men jag tycker det är lite fusk att tända redan nu

  SvaraRadera
 2. Lite tidigt...men en en gullig tanke.

  SvaraRadera
 3. haha vad fint, tycker faktiskt man kan tända julbelysningen ganska tidigt, det blir ju så mörkt nu på kvällarna att man behöver lite ljus och stämning!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild. Fick titta noga innan jag såg den lilla tända staken. Mycket imponerad av den familjen som kände: Nä, nu är det dax, nu åker den upp! Eller... har du några julbloggsystrar nära dig...

  Sv: Ha ha ha, du ska veta att jag nu tänker på dig varje gång jag håller i en röd kudde! Var på Åhléns i söndags och höll i två olika, tänkte, vad tror Jessica om mig nu :) Sansade mig och gick därifrån. De var liksom inte tillräckligt fina... Hellre vänta och satsa på den rätte. oj, nu låter jag som en relationsterapeut.

  SvaraRadera
 5. En gåva till dig från mig även om du redan har fått:
  http://julen.gladers.net/#post390

  SvaraRadera
 6. Kolla in detta http://victoriajul.blogg.se/2012/october/bloggkarlek.html

  SvaraRadera
 7. så gulligt! Håller med alla som säger att det är för tidigt att tända redan nu, men ett äldreboende kan man definitivt förlåta! Låt dom ha sitt lilla julmys när dom vill tycker jag :))

  SvaraRadera