tisdag 20 oktober 2015

# 20 Min julstil

Oj, jag är mig en spretig julperson som tycker att mycket är fint och vill ha mycket, men en hel del passar inte in hos oss (typ vita saker).
Men jag tror jag är ganska traditionell. Jag gillar ju rött som tydligast färg till jul...okej att en rosa gran tar mycket fokus, men ändå.
Men jag är jättekluven. Jag älskar ju "amerikansk lodge-känsla" med rutiga sängkläder och pläder framför brasan och djupa, skinnfåtöljer. Samtidigt som jag älskar gamla bonader från 40-talet och moderna svarta julgranskulor.

Men jag tror att det jag gillar inte nödvändigtvis är det jag har hemma - dels för att vi bor på 60 kvm. och dels för att jag typ inte kan inreda. Jag blandar mer allt jag gillar och hoppas att det funkar typ - men  okej en deffinition:

Alternativt jultraditionell med bohemiska inslag och Disneytouch!...

vilket typ innebär, ärvda 40-70-tals julsaker, rött, rosa, lila, guld, vanlig gran, eller rosa gran, färgade ljusslingor, disneyjuligt, glitter, ljus och gamla vintagetomtar...Bilder från Pinterest
//Jessica

5 kommentarer:

 1. Visst är det väl ändå så med julen att det är helt ok att blanda stilar, bara det är saker som man själv tycker om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut - va trist det skulle vara annars!

   Radera
 2. Klockren beskrivning av min julstil!!! Byt bara ut det rosa mot lite orientaliskt så :)
  /huldabianca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt - då är vi två i den härliga brokiga familjen ;)

   Radera
 3. Jag tänker att det är härligt och personligt. Själv är jag allmänt stilschizofren vad gäller inredning så jag beundrar, lite på avstånd sådär, människor som kan hålla en och samma linje och färgmatcha sina barnrum. Hur bär de sig åt!? Får de aldrig några fula icke- färgkoordinerade prylar av välmenta släktingar, inget gräsligt arvegods. Har de så utsökt smak att de aldrig gör några felköp ler köper de aldrig saker som är mer praktiska än estetiska och får deras ungar aldrig leka med lego utan bara naturliga träklossar som passar pastellskalan i rummet? Nu avvek jag visste en hel del från ämnet men det är något jag funderat över i dessa Pinterest och instagramtider... Annars funderar jag som bäst på julförnyelse i hemmet. Blir förmodligen brokigt!

  SvaraRadera