onsdag 7 oktober 2015

# 7 Favoritjulbloggar

Jag gillar inte den här frågan egentligen kom jag på nu, för det finns alldeles för många fina julbloggar och att lista precis alla är helt omöjligt och så skulle jag förmodligen ändå missa någon. 
Men jag listar  några utan inbördes ordning som jag alltid läser och har pejl på. 

Först ut i år får vara nya Sandras helt nya julblogg: Julilunna - Spretig och textig (hennes beskrivning) och jag gillart - årets heta julbloggstips!

Sen Johannas blogg; En magisk jul på landet, för den är så härligt äkta och det känns ibland som jag sitter i hennes vardagsrum som en fluga på väggen =)

Min Vita jul för att den är så fin och har så fina bilder och får mig att känna mig som i ett julreportage i något julmagasin.

Jul i Tomteverkstan för Emelie gör allt så fint. Hennes julgranar och bakade grejer...måste ses och läsas om. 

Tomtens dotter - Gillar Ericas blogg, gillar att hon älskar bacon och att hon gör så mycket fin keramik och har så bra, välskrivna inlägg. 

Min sagojul - Lina is back och jag är glad - kanske den av oss julbloggare som myser mest? Och det gillar jag, hon får liksom de små gulkanterna på vardagen hela tiden. 

Emmas Julblogg - trevlig, mysig och väldigt julig. Precis som jag vill ha det =)

Ximas by Nilli: Det här bakkalaset som ständigt pågår och pepparkakshusen...alltså kom igen- alla måste se!

Cramer Cramar om julen - härlig person, härlig blogg!

Och sist men inte minst (okej, kanske min absoluta favvo faktiskt - men det gäller hela året):
Hemma med Helena - alltså den här kvinnans förmåga att komma på pyssel, genomföra det, inreda, ha öga för det där lilla, maten, bilderna...ja allt! Älskart (!!!) och sen vill jag gärna bo i hennes hus också, även om jag vet att det skulle bli lite akward om jag satt där i köket en morgon med mina rosa fluffiga tofflor ;)


Sen finns det sjuukt många fler bloggar som jag läser och gillar, men jag stannar här!
/Jessica

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset om bloggen 'Hemma med Helena' - den verkade jättemysig och hamnade på min blogglista:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittade något nytt guldkorn.
   I blogglistan bland alla bloggar finns Helenas gamla renodlade JULBLOGG. "Jul hos Helly" hette den - där kan du också kika in om du vill =)

   Radera
 2. Åh tack för de fina orden! 😘 Jag känner mig extremt hedrad som får vara en del av den listan bredvid riktigt snygga och bra bloggar!

  /Julilunna

  SvaraRadera
 3. Tack fina du! Blir ju alldeles rörd ju (har blivit väldigt känslig sen jag blev mamma haha). Du är en av mina favoriter också, älskar att kika in hos dig och se vad du hittat på för roliga och inspirerande inlägg! :)

  SvaraRadera