tisdag 27 oktober 2015

Musikhjälpen 2015

Det har blivit lite av en jultradition att ha på Musikhjälpen på tv i december här hemma och i år har det blivit min stad, Linköping, som är stadsvärd för det hela. Jag antar att den kommer stå på Stora Torget och jag lovar att jag kommer gå förbi många gånger och kolla =)

Årets tema är: "Klimatrelaterade katastrofer", ni vet som Tsunamin i Thailand, jordbävningskatastrofen i Haiti och många många fler. Det är ju nämligen inte bara på grund av krig som människor flyr, utan även andra katastrofer som orsakas av t.ex. väder och vind. Klimatfrågan är ju en gigantisk fråga och en väldigt viktig sådan - så i år tänker jag starta en insamling som kommer heta något i stil med: "Julbloggare hjälper"... eller något annat cheesy ;)

Så nu hoppas jag att ni alla hänger på och skänker en slant när bössan kommer upp här på bloggen när det närmar sig.
Tillsammans kan lite göra mycket!

/Jessica

5 kommentarer:

 1. Jättebra initiativ! Självklart kommer jag bidra med en slant, även om jag bara läser andras julbloggar och inte bloggar själv :-) /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart borde min bössa heta något i stil med: Jultokar hjälper! så självklart nu när du sa att du inte hade en blogg =)

   Radera
 2. "Jultokar hjälper" låter som en mycket bra idé! Gillar också Musikhjälpen och skulle gärna åka ner till min gamla studiestad.

  /Marlene

  SvaraRadera
 3. Självklart bidrar jag! Även om jag hejjar mest på hundsportens insamling. Även om jag är julnörd så är jag ännu mer hundnörd 😉

  /Julilunna

  SvaraRadera
 4. Ingen jul utan Musikhjälpen! Ser fram emot bilder på buren här i bloggen sen.
  Hjälper såklart till med din insamling också.

  SvaraRadera