söndag 25 oktober 2015

Christmas overload

Hittills har jag känt mig lite som Grinchen när jag skrivit om de jultidningar jag läst i år. Jag har liksom letat fram något positivt för att jag känner mig så jädra tråkig som tyckt att de allra mesta och de allra flesta varit lite sådär blaha. Vissa saker har varit jättebra och fina, absolut. Men ingen tidning har hittills bara: "JAA- fy tusan va julig och härlig!"
Men tydligen var det bästa draget ever att köpa den där engleska jultidningen i går: "The Christmas Magazine". Det var tre tidningar för 119 kr: Den stora jultidningen, en julpysseltidning och ett hem-och inredningsmagasin typ.
Den här tidningen är det juligaste som kommit i min väg på jag vet inte hur länge. Varenda sida och i princip all reklam är julrelaterad. Här har man verkligen inte sparat på krutet kan jag säga och jag ÄLSKART'!
Det är den totala hängivelsen som jag letat efter i jultidningar - Den här kommer att köpas ALLA år framöver (...så kommer väl ett Grinchigt uttalande nästa år om hur trist den var.. ;)

Här finns allt: pyssel, "Hemmahos-reportage", en superbra och lång "julklappar för alla" grej(inkl. för husdjuren...), julsaker, olika julstilar, julsaker, mer julsaker och mer julinspiration - helt enkelt Christmas overload!

En sådan här ska jag testa att göra!
Lapland i England?! Ser magiskt och mysigt ut - som vårt "Tomteland i Mora" kanske?


Julreklam
Julpyssel och Julklapp i ett!
Pysseltidningen är full av pyssel såklart och det finns både som barn lätt kan vara med och göra till lite mer vuxet pyssel - också en bra och mycket julig tidning.

Den sista: "Period Homes & Interiors" är ett inredningsmagain.

Jag gillar inredningsmagasin, men det här är något som tilltalar mig lite extra då det inte är någon "Nordisk design i svart och koppar" typ, utan här har vi riktigt engelska hus och cottages. Jag som gärna vill bo i ett cottage likt det i "The Holiday" blev himla nöjd, för jag hade nog inte köpt den tidningen själv.

Så hör upp nu alla julmagasinredaktörer i gamla Svedala:
Köp "The Christmas Magazine", läs den och ta efter! Det är såhär julmagasinen borde vara
Så på frågan om den rekommenderas: JA!

//Jessica

4 kommentarer:

 1. Åh jag får kika efter den helt klart!

  HTTP://Julilunna.wordpress.com

  SvaraRadera
 2. AAhh! Jag köpte den där förra året! Den är grym. :D

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Jag köpte på presstopp. Men det är samma som pressbyrån. Möjligt en välsorterad Maxi eller Coop också!

   Radera