måndag 5 oktober 2015

Helgens julande.


Trots att jag är hemma med barn för tillfället så är det ändå speciellt med helgen - eftersom min sambo är hemma och vi har hela dagar att umgås och göra saker hela lilla familjen.
Den här helgen har varit perfekt höstig och mysig. Det har ju varit strålande sol och varmt så promenader och stilla höstmys har det blivit mycket av. I går hann vi till och med städa, käka frukost i lugn och ro, leka, stryka ett lass tvätt OCH se en julfilm, allt innan klockan ens var halv 12 - då känner en sig sjukt nöjd. 
Änderna förföljde oss i Hejdegården och ville ha mat
Vattnet forsade vid Tekniska verken
Lönnarna börjar ändra färg - favoritgrejen på hösten.
Eftermiddagen spenderades på bibblan och medan sambon och barnet lekte och läste letade jag syböcker, men hittade istället en massa julböcker. En del fick jag dock lämna kvar för det blev så tungt och vi skulle på promenad efteråt - men de finns ju kvar till ett senare tillfälle =)

Jag älskar att låna böcker på bibblan. Då kan en upptäcka om det är så att boken är  något att ha och så får den åka upp på önskelistan senare i så fall.
Okej, vegoboken är ju inte julig. Men det är den första kokboken där ALLA recept tilltalar mig, så den ska jag önska mig i julklapp *note to alla som vill köpa en klapp till mig att den boken står med..end note*
Annars är det ju inte så mycket nya recept etc i julböckerna men det är stämningsfullt och fina bilder och det räcker för mig.
Vilken är er ultimata favoritjulbok?

Min är "Jul med Ernst" 
Ha en underbar dag allihop.
//Jessica

2 kommentarer:

  1. Oj vilken svår fråga! Jag gillar såå många julböcker och tar olika saker från olika böcker! Bibliotek är ju jättetrevlig...ända tills man ska finna tid att ta tillbaka böckerna..! Drömde en mardröm om att jag hade massor av böcker hemma som skulle ha lämnats tillbaka ett halvår tidigare...av någon konstig anledning vaknade jag innan jag fick reda på hur mycket det skulle ha kostat mig...haha!

    SvaraRadera