torsdag 23 december 2010

Dan före dan...

Näst sista avsnittet av julkalendern är avklarat. Mammas gran klädde vi igår och nu lyser den disneyaktigt här i vardagsrummet. Sambon sover, mamma jobbar och jag ska snart baka lite vörtbröd.Annars är det allra mesta avklarat tror jag...idag är tanken att göra lite godis, lösa lite korsord, ringa lite vänner och ta det jäkligt lugnt.
Det är så synd att det är jul redan imorgon, jag hade gärna haft några dagar till på mig att ta det lilla lugna. Då hade jag även hunnit träffa lite vänner. Det är det trista med att åka upp på besök. Det är oftast så lite tid och så många jag ska hinna träffa - så det hinns helt enkelt inte.

Nä, nu lite kaffe och lite vört!
Vad har ni kvar att göra idag???

/J

5 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt städa lite, ta in och pynta granen. Tyvärr får jag extrauppgiften att åka in till stan igen eftersom en klantig expedit på HM inte tagit bort färglarmet från en av presenterna jag köpt. In och trängas igen alltså! :)

  SvaraRadera
 2. jag ska lämna julklapparna hos svärmor och mina föräldrar.. sen är jag helt klar! Ikväll ska det njutas av bingo lotto (uppesittarkväll) ... btw enda gången om året jag spelar det.. och massa glögg, snacks och gött.. för julen är här! God jul!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag ytterst lite kvar att göra, vilket är väldigt skönt. Är helt slut efter alla bestyr nu när jag är sjuk. Ska bi skönt att tillbringa kvällen i soffan! :)

  SvaraRadera
 4. Att du orkar ställa dig och baka bröd dagen innan julafton! Jag gav upp den tanekn för en vecka sedan för att jag insåg att jag inte hade tid. Riktigt duktigt av dig :)

  SvaraRadera