onsdag 15 december 2010

The pink one

Jag älskar julgranar. Helst önskar jag att vi bodde så stort så jag kunde ha flera stycken utspridda i huset. Då skulle jag ha temagranar överallt.
Jag älskar ju också färg (om någon missat det) och kanske framförallt rosa. Gärna i kombo med rött, orange och lila = sssccchnyyyggtt!!!
I lördags satte vi som sagt upp den rosa julgranen. Den riktiga får vänta något år till, men jag ska försöka få tag i lite granris idag för luktens skull. Jag utlovade bilder, så här kommer dom...tyvärr lite suddiga så klicka inte på dom, de är finare små ;)
Vet inte om det är morgondarriga händer som gör det.

Hoppas ni får en underbar dag.Under granen står självklart Hasse-Hamster och hans kusin Robert-Råtta och spelar julmusik...om någon undrade...

12 kommentarer:

 1. WOW! Älskar tradition med en twist. Härliga julgransdekorationer du har.

  SvaraRadera
 2. ja, jag håller med om att det vore super att ha flera granar. Har lekt med den tanken själv, har ju hus så...men inte sååå stora rum tyvärr. Din gran gör en glad iaf : )

  SvaraRadera
 3. Lite häftigt med rosa gran fast det inte faller i mitt smak.. men det som är så härligt att alla kan få sin stil och sin gran :)

  SvaraRadera
 4. Underbart, det där står på min önskelista..

  SvaraRadera
 5. Coolt! Alltid spännande med nåt nytt ;)

  Fin blogg förresten!

  Jag och en kompis sänder ett radioprogram på Uppsala Studentradio, Måndagschill heter det, och från Luciadagen till Julafton pågår Måndagschills Julkalender! Vi har fått tag på självaste jultomten så spännande blir det! Kolla gärna in den på vår blogg :) mandagschill.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Det var en av de häftigaste granar jag sett! Helt underbar!

  SvaraRadera
 7. Sv: Ja, vi ska titta på den. :) Kul att du gillar den. Töntigt är bra ibland haha. Hög mysfaktor och småskratt bådar gott. :) Och ja, det ska bli jättemysigt i helgen! Vad har du för planer?

  SvaraRadera
 8. Sv: HURRA! HIGH FIVE! Fasen vad härligt! Vad superkul och skönt att du fick pengarna nu innan jul! Jag är jätteglad för din skull, och restaurang, shopping och julgodis är du välförtjänt av! :)

  SvaraRadera
 9. Cool! Jag skulel aldrig våga mig på en rosa gran. Tycker att rosa hyacinter är ett stort steg framåt i åt men jag älskar din nya apa!

  SvaraRadera
 10. Jag har alltid tyckt att det är fult med granar i andra färger än grönt och speciellt plastgrananr.. Men denna var verkligen fin! På riktigt så har du fått till det mycket snyggt, nästan så att jag blir sugen på att ha en själv :)

  SvaraRadera
 11. Döttrarnas kommentarar om din gran var:
  13-åringen: cool!
  7-åringen oh lala
  4-åringen: den e rosa och fin

  SvaraRadera
 12. Vad underbar!!! Jag älskar din apa och Ernie är hur skön som helst.

  SvaraRadera