lördag 25 december 2010

Julklappar

I år hade jag tydligen varit snäll för tomten kom med MASSA paket.
I vår släkt ger man mycket julklappar. Något som jag inte har något emot för jag älskar att köpa julklappar, men allra mest älskar jag att GÖRA julklappar. Både mamma, svärmor och min moster fick hemmagjorda klappar som jag hoppas blev/blir uppskattade.

Här kommer lite kort på mina klappar.
Jag och sambon fick en stor gul kasse med svampar på som var FYLLD med pysselsaker av min mor. SÅN JÄÄÄKLA BRA PRESSE till två pysselnördar som vi är.
Innehållet får ni se när vi kommit hem igen och lassat upp allt på köksbordet. Kassen är i alla fall också underbart kitschig och söt.

Det var strumpor, filmer, kuddar, ljus, bakgrejer, böcker, tröja, glögg/vinkylare/värmare, pengar, biobiljetter, bananfodral, pysselsaker och mycket, mycket mer. Jag tackar och bockar!!!

Idag har vi sovit ut läääänge, tittat på en film jag fick i julklapp (En tomtesaga), sett på tv, lekt med klapparna, ätit lite julmat, spelat spel och gått en kvällspromenix. En skön, lugn och mycket stillsam dag. Precis en sådan juldag som jag vill ha.
Kolla in den härliga 80-talskulan som jag fick som liten. Disneybaby-figurer. Det finns dessvärre bara två eller tre kvar nu för de är i tunt, tunt glas. Men dom är lika fina som när jag var liten...härliga 80-talet....
Nä, nu ska jag ta min sambo i hand och krypa till kojs. Imorgon är sista dagen i Estockholmo...om vi kommer hem vill säga, tågen är ju som sagt inte att lita på ännu...

8 kommentarer:

 1. Det var många julklappar det! :) Vi kör på färre julklappar, fast det vi får och ger är riktigt bra. :)

  Sv: Jag hade tänkt åka med till moster, men det blev snorfest istället. Är trött på att vara sjuk nu så hoppas att jag blir frisk till nyår i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Hannele: Jajemen!!! =)

  Therese: Vi är så många så det blir måååånga bra.

  SvaraRadera
 3. Jag har också haft en liknande disneykula hos min mamma men den finns inte kvar längre.

  Många bra klappar du fick ser jag.

  SvaraRadera
 4. Låter som ni haft en riktigt härlig jul! :) och massa bra julklappar har ni fått också, så mysigt! Hoppas ni kom hem också utan några stora problem med tåget.. ska definitivt följa dig i din andra blogg också :)

  SvaraRadera
 5. Härligt med pysselpåse. Jag gillar klappar som är totala överraskningar, saker som man vill ha fast man inte visste.

  SvaraRadera
 6. God fortsättning! Härligt många julklappar.

  SvaraRadera
 7. Ojojoj det var inte dåligt! Det är alltid lika kul att få en massa saker som man uppsakattar! OCh jag håller med dig, det är superkul att tillverka egna julklappar :)

  SvaraRadera