fredag 20 december 2013

Chokladdoppad-Skumtomtefudge-DeLuxe

Skumtomtefudge går hem vart man än vänder sig.
Det är en superbra gåbortpresent och fantastiskt tacksam att arbeta med.
De vanliga "rutorna" i all ära, men lite mer DeLuxe än så vill jag gärna ha det, så här är mina nya chokladdoppade skumtomtefudgekulor i DeLuxe version:

Lägg de chokladdoppade fudgekulorna i folieformar och dekorera
- Låt stelna i kylen.

Det tillför lite extra med chokladen till fruktsmaken
- och så ser det snyggt ut också!

Receptet är detsamma som HÄR - bara använd vanliga rosa skumtomtar istället för de med knäcksmak (funkar toppen på skumbananer också-banan och choklad är ju en hit, om än inte en så julig sådan).
När fudgen har stelnat; skär den i bitar som du sedan rullar till kulor. Låt stelna till igen. Smält choklad, doppa kulorna och lägg i folieformar. Dekorera med något om du vill det och låt stelna i kylen. Förvara i burk.

/Jessica

1 kommentar:

  1. Vet du att efter ditt knäckskumtomte-inlägg blev jag så taggad att testa göra fudgen trots att skumgodis är no-no. Men hallå knäcksmak! Jag hade redan sneglat på den höga stapeln av tomtar på Ica Maxi så jag for dit för nu tusan. Men tror du inte det var soprent. Inga knäckiga tomtar nånstans, bara rosa!!! Vad mera, de skulle inte ta in mer. (Själv hade jag tänkt "Aha, det här tog slut på en vecka så jag beställer mer.) Disappointed.

    SvaraRadera