tisdag 31 december 2013

Nyårsafton och sista utmaningen för året


Så är den här plötsligt; årets sista dag...eller 12 timmar är kanske lite mer exakt.
Märkligt att det gått ett år sedan jag låg på soffan och inte orkade röra mig och befann mig i ett smärttöcken. Hela våren såg i princip likadan ut, fast mer OP och återhämtning. Det är märkligt hur mycket kraft ens kropp förlorar av att gå och dra på smärtor länge. Det är först nu (ett år senare) som jag återfått kraften. Så lärdomen jag fått under året: Lär dig lyssna på kroppen! Låter klyshigt, men är så jäklarns sant.

Så funderingar inför året som kommer?
Jag ger aldrig löften, det är dumt. Men jag har lite mål att sträva mot och lite mer sådana där "omställningar" snarare:

* Skriva klart mitt bokmanus

* Lära mig fota (vilket är en process som aldrig blir färdig, men jag kan lära mig MER än jag kan nu om det i alla fall)

* Pyssla mer - när kroppen inte orkat så har pysslet fått gå i stå, men jag saknar det.

* Blogga under hela året på julbloggen, tror jag i alla fall. Jag har en tanke med att på det sättet kunna sporra mig själv till de där stora julprojekten som stickade julfiltar och förberedande inför försäljning år 2014 - men vi får se, som sagt lovar jag aldrig något!

* Sen ska jag hitta en ny väg - vilken vet jag inte, men det känns som jag behöver något nytt. Kanske en katt, kanske en lugg, kanske en flytt - den som lever får se.

Sen vill jag säga TACK till alla som följt med i utmaningen under december - superkul att läsa era inlägg- För läst har jag gjort, men kommenterat allt har jag helt enkelt inte hunnit med. Men tack -  kul att ni var med!

Och med det önskar jag er alla
ett GOTT SLUT och ett GOTT NYTT ÅR

Bild från Ica.se på kvällens efterrätt !
//Jessica

4 kommentarer:

 1. Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR 2014! Rolig utmaning. En katt är ett underbart sällskap <3

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år och tack för utmaningen, det har varit roligt!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig också ett Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År och God Fortsättning bästa Jessica! Det är alltid ett sant nöje att följa din blogg även om jag inte orkat eller hunnit med något julbloggande själv i år. Lusten infann sig liksom inte riktigt.

  Dina icke-nyårslöften låter spännande, tycker jag- bokmanus! filtar! Kul!

  Även jag måste hitta en ny väg. Vi behöver radikal förändring känner jag. Det är så mycket i vårt liv som gjort att vi inte har mått så bra under året och fått ha det tufft och slitigt. Samtidigt har vi ju fått uppleva något av det roligaste och bästa - att bli föräldrar. Det går liksom inte att älta, tycka synd om sig själv och sura hela tiden när någon ligger och gurglar ammammamam och ler åt den med bulliga kinder och tur är väl det! :)

  God fortsättning på det nya året!!
  kram Frida

  SvaraRadera